Select Page

۹ گام موفقیت‌آمیز برای میلیاردر شدن که باعث تغییر زندگی‌تان می شود.

۹ گام موفقیت‌آمیز برای میلیاردر شدن که باعث تغییر زندگی‌تان می شود.

همان‌طور که تکنولوژی درحال پیشرفت است و دستیابی به اطلاعات کار ساده‌تری شده، تعریف موفقیت‌ هم با چالش‌های تازه‌ای روبه‌رو شده است. بسیاری از مردم در دور باطلی از رقابت برای دستیابی به نیازهای اولیه گیر کرده‌اند و در همین حال تلاش می‌کنند فرمول واقعی موفقیت را به دست آورند. با جست‌وجویی ساده در اینترنت برای پیداکردن نکاتی کاربردی، با ابزارها، روش‌ها و نظریه‌هایی روبه‌رو می‌شوید که بیشتر موجب پریشانی‌تان خواهند شد. با هر کلیک مطالب زیادی خواهید دید که برای رسیدن به موفقیت‌های یک‌شبه پیشنهادهایی ارائه می‌دهند. کلاس‌های آموزشی، ویدئوها، مقاله‌ها و کتاب‌هایی نیز درباره چگونگی رسیدن به موفقیت‌های مالی در دسترس شما خواهند بود؛ اما اگر بگوییم رسیدن به این موفقیت آن‌طور نیست که عده‌ای آن را پیچیده جلوه می‌دهند، چه واکنشی خواهید داشت؟ در ادامه ۹ عادت موفقیت‌آمیز برای میلیاردر شدن را به شما معرفی می‌کنیم.

۱. مطالعه به‌منظور توسعه فردی

مطالعه روزانه برای بیشتر میلیاردرها یکی از عادت‌هایی است که به آن پایبندند؛ مثلا اگر شما کارآفرین باشید، برای تبدیل شدن به رهبری کارآمد و تولید‌کننده باید مطالعه کنید. این کار به شما کمک می‌کند اکثر مواقع بدون نیاز به ثبت‌نام در کلاس‌های مربوط به رشته بیزینس، نکات جدیدی یاد بگیرید و رشد کنید.

۱. مطالعه به‌منظور توسعه فردی

یک تحقیق مشخص کرد حدود ۸۵ درصد از میلیاردرهای خودساخته، در هر ماه حداقل دو کتاب مطالعه می‌کنند. وارن بافت، سرمایه‌گذار و اقتصاددان آمریکایی، نمونه بارز یکی از این افراد است. او ۸۰ درصد زمان خود را در روز به مطالعه‌کردن اختصاص می‌دهد. وارن بافت در اولین روزهای سرمایه گذاری خود، روزانه حدود ۶۰۰ تا ۱۰۰۰ صفحه مطالعه می‌کرد.

درحالی‌که افراد ثروتمند گاهی تنها برای سرگرمی مطالعه می‌کنند، روی بهبود خودشان نیز متمرکز هستند. آنها موضوع‌هایی درباره رهبری، چگونگی انجام‌دادن کارها، کمک به خود، زندگینامه، تکنیک‌ها و رخدادهای کنونی را برای مطالعه انتخاب می‌کنند.

۲. داشتن چندین منبع برای کسب درآمد

یکی دیگر از عادت‌های افراد موفق این است که به یک منبع درآمد اکتفا نمی‌کنند و چندین منبع درآمد دارند. میلیاردرها نیز دارای چندین منبع درآمد هستند. این کار در مدیریت بهتر چالش‌های مالی و البته کسب درآمد بیشتر به آنها کمک می‌کند. ثروتمندها عاشق درآمدهای منفعل‌اند.

آنها از وام‌ها سود می‌گیرند، اجاره ماهانه املاکشان را دریافت می‌کنند، حق امتیاز دارایی‌هایشان را دارند و سود سهام سرمایه‌گذاری‌هایشان را می‌گیرند. همچنین شغلی جانبی ایجاد می‌کنند، وب‌سایتی راه‌اندازی می‌کنند یا اطلاعات و دانش خود را به دیگران می‌فروشند.

اینکه درآمد افراد منفعل یا پویا باشد، چیزی است که افراد موفق را از تازه‌کارها متمایز می‌کند. آنها مدام درحال یادگیری راه‌های جدیدی برای ایجاد درآمد هستند.


حتما بخوانید: ۷ ایده برای کسب‌و‌کار بعد از ساعت کاری


۳. داشتن بودجه ماهانه مشخص

یک میلیاردر متوسط به شانس و اقبال اعتقادی ندارد. آنها برای درک جریان نقدینگی حقوق و هزینه‌هایشان زمان صرف می‌کنند؛ بر این اساس برای خودشان بودجه ماهانه سفت‌‌وسختی مشخص می‌کنند.

به‌حداقل‌رساندن هزینه‌های غیرضروری ماهیت اصلی بودجه‌بندی است. این کار کمک می‌کند بخش مالی زندگی‌تان را به‌خوبی کنترل کنید. بودجه‌بندی جلوی خرج‌های اضافی را می‌گیرد و کمک می‌کند به هدف‌های مالی‌تان دست پیدا کنید.


حتما بخوانید: نگاهی به عادات روانشناسی پول خرج کردن


۴. مدیریت و افزایش پول

۴. مدیریت و افزایش پول

یکی از مشخصه‌های بارز اکثر میلیاردرها، داشتن هوش مالی است. هیچ‌کس بدون داشتن هوش مالی نمی‌تواند به آزادی مالی برسد. این موضوع یکی از دلایلی است که افراد ثروتمند اطلاعات خود درباره مباحث مالی و مالیات را به‌روز نگه می‌دارند.

آنها همیشه به‌دنبال راهی برای کاهش صورت‌‌حساب‌های مالیاتی‌شان هستند؛ مثلا در آمریکا، یکی از رویکردهای این افراد دراین‌زمینه، ثبت بیزینس و تغییر محل زندگی‌شان به ایالتی است که قانون مالیات بر درآمد در آنجا وجود نداشته باشد.

مالیات حدود شصت شرکت آمریکایی در سال ۲۰۱۸ به‌صورت قانونی صفر بود. شرکت‌های نفتی «شورون» و «هالیبرتون»، شرکت اینترنتی آمازون، شرکت خودروسازی جنرال موتورز و شرکت هواپیمایی دلتا برخی از این شرکت‌ها هستند که توانستند از پرداخت مالیات بر درآمد معاف شوند. درآمد کل این شرکت‌ها روی هم ۷۹ میلیارد دلار به‌همراه نرخ مؤثر مالیاتی ۵٪- بود. نرخ مؤثر مالیاتی عبارت است از: نرخی واحد که براساس آن از فعالیت مشمول مالیات، مالیات اخذ می‌شود. موضوع چیست؟

آنها نه‌تنها مالیاتی پرداخت نمی‌کنند، بلکه پولی نیز دریافت می‌کنند. چطور؟

طبق گزارش انجمن مالیات و سیاست‌های اقتصادی (ITEP) مشخص شد سیاست این شرکت‌ها این بود که مبلغ بسیار هنگفت‌تری را به کارشناسان امور مالیاتی اعلام می‌کردند و همچنین روش‌های پرداخت مالیات (که هزینه بسیار کمی داشت) را تا جای ممکن پیچیده می‌کردند؛ به‌این‌ترتیب این شرکت‌ها دغدغه‌ای برای پرداخت هزینه‌های سنگین مالیات و کم‌شدن ثروتشان نداشتند.


حتما بخوانید: چگونه پول جمع کنیم؛ روش‌هایی جالب و خلاقانه برای جمع کردن پول


۵. زیر بار بدهی نروید.

چگونگی مدیریت‌کردن بدهی‌ها موضوع دیگری است که میلیاردرها را از دیگر افراد متمایز می‌کند. سبک زندگی آنها عاری از تکلف است؛ به بیان دیگر، ثروتمندان فقط چیزهایی را می‌خرند که نیاز دارند و می‌توانند هزینه آنها را بپردازند. میلیاردرها هزینه بلیت هواپیما و هتل را مستقیما پرداخت می‌کنند و از روش‌های اعتباری و اقساطی استفاده نمی‌کنند.

آنها حتی زمانی که بخواهند وام بگیرند، نرخ بهره را به‌دقت بررسی می‌کنند. در بسیاری از کشورها پرداخت با کارت‌های اعتباری شامل بهره‌ای جزئی می‌شود. میلیاردرها تاجایی‌که بتوانند با پول نقد خریدهایشان را انجام می‌دهند تا شامل این قانون نشوند.

۶. تنظیم هدف‌های روزانه

۶. تنظیم هدف‌های روزانه

فرقی ندارد که افراد ثروتمند موفق درحال رسیدگی به تجارت، شغل یا طرحی مالی باشند؛ به‌هرحال یکی از عادت‌های خوب آنها تنظیم هدف های کوتاه مدت است. آنها برای هر روز و هر هفته هدف‌های مجزایی مشخص می‌کنند تا نیروی محرکی برای رسیدن به اهداف بلندمدت آنها باشد.

اولویت بندی در تنظیم هدف‌های روزانه را فراموش نکنید. این کار به شما کمک می‌کند بسیاری از کارهای مهم روزتان را انجام دهید. مشخص‌کردن اولویت‌ها کمک می‌کند که توجه شما بر فعالیت‌های بسیار ارزشمندی متمرکز باشد. اگر می‌خواهید به آزادی مالی برسید، بهتر است دنبال فعالیت‌هایی باشید که در مقایسه با دیگر فعالیت‌ها، در زمان کاری مشخص، سود بیشتری برای شما به‌همراه داشته باشد.


حتما بخوانید: اولین مرحله برای موفقیت; آشنایی با انواع اهداف


۷. ادای پول‌دارها را درنیاورید.

هدف این است که کارآمد و مولد باشید، نه اینکه ادای پول‌دارها را دربیاورید! آیا می‌دانستید که حدود ۸۶ درصد از گران‌ترین ماشین‌های برندهای مشهور به‌‌نوعی اسباب‌بازی غیرمیلیاردرها هستند؟ بیشتر مردم فکر می‌کنند که افراد ثروتمند مایل‌اند شگفت‌انگیزترین ماشین‌ها را برای خود تهیه کنند؛ درحالی‌که درواقع مصرف‌کننده‌های این ماشین‌های گران‌قیمت کسانی‌اند که آرزو دارند میلیاردر باشند.

گزارش‌ها نشان می‌دهند که ۶۱ درصد از افرادی که حداقل ۲۵۰ هزار دلار در‌آمد داشته‌اند، کمتر خواستار خرید برندهای لوکس ماشین هستند. در عوض میلیاردرها برای خرید خودرو سراغ برندهایی مثل هوندا، تویوتا و فورد می‌روند. برخلاف ایران که خرید خودرو به‌نوعی سرمایه‌گذاری بلندمدت محسوب می‌شود، این موضوع در اکثر نقاط جهان برعکس است؛ به همین دلیل است که میلیاردرها تمایل چندانی به پرداخت هزینه‌های گزاف برای ماشین‌هایی ندارند که ارزش آنها پس از چند سال کم می‌شود. یکی از عادت‌های موفقیت‌آمیز میلیاردرها، سرمایه‌گذاری روی دارایی‌هایی است که با گذر زمان رشد می‌کنند و به ارزش آنها افزوده می‌شود.

۸. کسب‌وکار خودتان را داشته باشید یا کسب‌وکاری بخرید.

۸. کسب‌وکار خودتان را داشته باشید یا کسب‌وکاری بخرید.

رابرت کیوساکی، سرمایه‌گذار آمریکایی ـ ژاپنی و نویسنده کتاب پدر پولدار پدر بی پول، چگونگی دریافت درآمد را در چهارراه گردش مالی (CASHFLOW Quadrant) معرفی کرده است. این چهار قسمت شامل این موارد می‌شوند:

  • کارمند (که دارای یک شغل است)؛
  • خویش‌‌فرما (که صاحب یک شغل است)؛
  • کارفرما و صاحب شغل (که بیش از ۵۰۰ کارمند برای او کار می‌کنند)؛
  • سرمایه‌گذار (که مثل وارن بافت، پولشان از پارو بالا می‌رود).

دو مورد اول در سمت چپ جدول قرار دارند و دو مورد دیگر سمت راست‌اند. به‌گفته کیوساکی، قرارگرفتن در هر چهارخانه ممکن‌ است؛ اما میلیاردرها این کار را انجام نمی‌دهند.

هدف شما این است که از خانه سمت چپ به خانه‌های سمت راست بیایید: جایی که بیزینس بزرگ خودتان را دارید یا دارای ثروت زیادی هستید.

رسیدن به موفقیت مالی با دنبال‌کردن کاری که به آن علاقه‌مندید ممکن است؛ مثلا اگر عاشق نوشتن هستید، خودتان را تصور کنید که به نویسنده پرفروش ترین کتاب تبدیل شده‌اید. ثروت و اشتیاق مکمل‌های بی‌نظیری‌اند.


حتما بخوانید: طرح کسب‌وکار چیست؟ چگونه می‌توان طرح کسب‌وکار درستی طراحی کرد.


۹. دنبال نقشه‌ای برای سریع پول‌دار شدن نباشید.

شکیبایی برای فرد میلیاردر مزیتی اساسی محسوب می‌شود. برای موفق‌بودن چه درزمینه مالی و چه در دیگر جنبه‌های زندگی باید صبور باشید. میلیاردرشدن در جوانی هم ممکن است؛ اما اکثر میلیاردرها حدود پنجاه‌سالگی به چنین جایگاهی می‌رسند. آنها زندگی میانه‌رویی دارند که برای آینده‌شان سرمایه‌گذاری می‌کنند و هنگام بازنشستگی به فردی ثروتمند تبدیل می‌شوند.

نکات کلیدی:‌ چگونه عادت‌های میلیاردر موفق را در خود پرورش دهیم؟

پرسش بعدی پس از یادگرفتن این ۹ عادت موفقیت‌آمیز برای میلیاردر شدن این است که چطور آنها را در خودمان پرورش دهیم؟ در ادامه شش ارزشی را که برای پرورش این عادت‌ها نیاز دارید، برای شما توضیح می‌دهیم.

چشم‌انداز زندگی‌تان را مشخص کنید.

چشم‌انداز زندگی‌تان را مشخص کنید.

شما باید نسبت به خواسته‌هایتان در زندگی شفاف باشید تا بتوانید برای زندگی موفق برنامه ریزی کنید. بیش از آنکه به میلیاردر شدن فکر کنید، باید در فکر این باشید که اصلا چرا می‌خواهید میلیاردر شوید. با دیدن کارآفرینان موفق، متوجه خواهید شد که آنها ذهنیت شفافی دارند و هدف مشخصی را در زندگی‌ دنبال کرده‌اند.

درک این موضوع که چرا شغل فعلی‌تان را انتخاب کرده‌اید، شما را به‌سمت تبدیل‌شدن به انسانی موفق هدایت می‌کند.


حتما بخوانید: ۱۰ هدف توسعه فردی که باعث حرکت ما به سوی موفقیت می‌شود.


رشته موردعلاقه‌تان را به حرفه‌تان تبدیل کنید.

زمانی که رشته موردعلاقه‌تان به حرفه‌تان تبدیل شود، کارکردن بسیار لذت‌بخش خواهد بود. وقتی عاشق کارتان باشید، پول و ثروت نیز به‌سمت شما می‌آیند.

برای این بخش چه باید کرد؟ هر روز صبح که بیدار می‌شوید، در مسیر رسیدن به محل کار خود، جملات مثبت به کار ببرید، عاشق شغلتان باشید و روی کاری که به شما لذت می‌دهد، متمرکز باشید.

روی راه‌حل تمرکز کنید.

تمرکز کردن روی راه‌حل‌ها به‌معنی سازمان‌دهی و مشخص‌کردن مشکلاتی است که برای شما یا شغلتان پیش آمده است. این کار به شما کمک می‌کند که زمان روبه‌روشدن با چالش‌های جدید، روی راه‌حل‌ها تمرکز کنید.

ذهن میلیاردر فقط روی راه‌حل‌ها ثابت است. میلیاردرها می‌دانند که برای حل‌شدن مشکلاتشان راهی وجود ندارد و درواقع هر مشکل فرصتی برای یادگیری است. بهتر است روی مهارت حل مسئله در خودتان کار کنید.

مهارت‌های رهبری را تقویت کنید.

اگر قصد دارید عادت‌های میلیاردر موفق را در خود بهبود دهید، توجه به مهارت های رهبری ضروری است. هرچه این مهارت‌ها را بیشتر تقویت کنید، رهبران همفکر خودتان را بیشتر جذب خواهید کرد.


حتما بخوانید: ۳۳ تعریف رهبری از دید مدیران برجسته دنیا;رهبری چیست؟


به‌دنبال ترقی باشید

کارآفرین‌های میلیاردر خودسازی را در اولویت قرار می‌دهند. چطور به این مهم دست پیدا کنید؟ با راهکارهای زیر:

  • مربی داشته باشید: یادگیری روی زندگی شما تأثیر خواهد گذاشت و وجود مربی در زندگی و کار موجب می‌شود عملکردتان بهبود یابد.
  • پذیرای بازخوردها باشید: داشتن مربی و راهنما کافی نیست؛ شما باید با ذهنی باز به‌دنبال راهنمایی‌های او و ترقی خودتان باشید. گاهی اوقات برای تغییر مسیر زندگی و نیز تغییر مسیر شغلی خود به دریافت بازخورد و مشورت کردن با دیگران نیاز خواهید داشت. راهنما دانش و تجربه بیشتری برای مشاوره‌دادن دارد و از دید بالاتر و متفاوتی مشکلات را می‌بیند. هرچه نقدهای بیشتری بگیرید و روی نقاط ضعفتان بیشتر کار کنید، در حرفه‌تان عملکرد بهتری خواهید داشت.

الگوی ذهنی‌تان را از عملگرابودن به لحظه حال بیاورید.

دنبال‌کردن عادت‌های میلیاردرهای موفق کافی نیست؛ باید به الگویی مثبت هم تبدیل شوید. این‌چنین است که مهم می‌شوید. بیل گیتس نه‌تنها فردی ثروتمند است، بلکه در آفریقا و دیگر نقاط جهان به عده‌ بسیاری کمک می‌کند تا زندگی بهتری داشته باشند. اگر می‌خواهید به موفقیت برسید، ابتدا باید مثل فردی موفق زندگی و فکر کنید. با این روش است که منابع موردنیاز شما وارد زندگی‌تان خواهند شد.

سخن پایانی

برای رسیدن به چیزی، کارکردن کافی نیست. موفقیت یعنی تبدیل‌شدن به کسی که برای اقدامات مثبت و الهام‌بخش، هر کاری لازم باشد، انجام می‌دهد.

نظر شما چیست؟ آیا شما هم رؤیای تبدیل شدن به یک میلیاردر را در سر می‌پرورانید؟


در ادامه بخوانید: ۵ مورد مهمی که بیشتر از “پول درآوردن” باید به آن ها توجه کنیم!


برگرفته از: lifehack

درباره نویسنده

مهسا نعیمی

نویسنده و عضو تیم تحریریه طرحواره, کارشناس روان‌شناسی

ارسال دیدگاه

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

پربازدیدترین مطالب اخیر

محبوبترین ها